INDISKA Lovers & Likers ger dig mer!

INDISKA Lovers & Likers är din biljett till en världsomspännande resa. I vår färgsprakande värld får du frossa i vackra tyger, glittrande utsmyckningar, underbara inredningsdetaljer och sagolika möbler. INDISKA har arbetat med hållbarhet sedan 1950-talet. När du handlar på INDISKA så kan du alltid känna dig trygg i att du gör ett hållbart och medvetet val. Vill du följa med på vårt äventyr och bidra till en mer hållbar värld? Väck din reslust med INDISKA och bjud in världen till ditt hem!

Som medresenär i INDISKA Lovers & Likers så får du fantastiska förmåner:

  • Du får poäng på alla dina köp
  • Du får exklusiva medlemserbjudanden
  • Du får inbjudningar till inspirationsdagar och VIP-event

All kommunikation från Lovers & Likers sker via e-post  och SMS. Som medlem  får du 1 poäng per krona du handlar för och när du samlat ihop 1000 poäng så får du en bonuscheck värd 25 kronor. Bonuscheckarna betalas ut fyra gånger per år och de gäller i tre månader. Vi skickar ett email till dig när du fått en ny bonuscheck. Bonuscheckarna är elektroniska och knutna till ditt medlemskap och de finns i kassan i butik eller när du som inloggad medlem handlar på INDISKA.com.

Vi lämnar självklart aldrig vidare dina personuppgifter till andra parter och vi följer personuppgiftslagen (PUL). Läs mer om villkoren här. 

Har du frågor eller vill du berätta något för oss? Skriv till oss på loversandlikers@indiska.se eller ring gärna på nummer +46 (0)8-670 45 00.

Bli medlem här!

 

Ja tack, jag vill gärna få personliga erbjudanden i min inbox.